/England/Lawyer

Slovenský a Český Advokát v Anglicku

Livery House, 9 Pratt St., London NW1 0AE, United Kingdom

Slovenský a Český Advokát v Anglicku
Lawyer
5
15 reviews
8 comments
Orientation directions
GVP5+VQ London, United Kingdom
+44 7752 551479
osborneslaw.com
Location reporting
Claim this location
Share
Monday: 9–17
Tuesday: 9–17
Wedneasday: 9–17
Thursday: 9–17
Friday: 9–17
Saturday: Close
Sunday: Close
Write a review
Eva Paňková
Eva Paňková336 days ago
(Translated by Google) Mr. Bernát helped me a lot with compensation after the accident. Very professional approach, great willingness and available at any time!
Huge satisfaction, I hope I won't need similar services in the future, but if I do, I know where to turn.

(Original)
Pán Bernát mi veľmi pomohol s kompenzáciou po nehode. Veľmi profesionálny prístup, obrovská ochota a k dispozícii kedykoľvek!
Obrovská spokojnosť, dúfam že v budúcnosti nebudem potrebovať podobne služby,ale keby náhodou viem kam sa obrátiť.
SYLVIE GOROLOVA
SYLVIE GOROLOVA2 years ago
(Translated by Google) First of all, we would like to thank Mr. Bernat for making it to the final end for us. I recommend a very professional and discreet law office to everyone.

(Original)
V prvom rade by sme chceli podakovat Panovi Bernatovi ze to za nas dotiahol do finalneho konca. Velmi profesionalna a diskretna advokatska poradna odporucam vsetkym .
Barny Geist
Barny Geist2 years ago
(Translated by Google) Mr. Bernat was very tolerant, lenient and helpful in our situation... we are very glad that he represented us in solving our problem.

(Original)
p.Bernat bol veľmi tolerantný, zhovievavy a napomocny v našej situácii… sme veľmi radi že nás zastupoval pri riešení nášho problému.
Daniel Krocka
Daniel Krocka2 years ago
(Translated by Google) Professional and prompt approach. I was always well informed about the details and further development of my case, what path the case would take.
I recommend attorney Jara, you can count on him to do everything to help you. The personal experience was very positive. If I needed legal help in the future, I would certainly not hesitate to contact attorney Jara.

(Original)
Profesionalny a promptny pristup. Vzdy som bol vcas informovany o podrobnostiach a dalsom vyvoji mojho pripadu, akou cestou sa bude pripad uberat.
Advokata Jara odporucam, clovek sa na neho moze spolahnut, ze urobi vsetko pre to aby vam pomohol. Osobna skusenost bola velmi pozitivna. Ak by som potreboval aj v buducnosti pravnu pomoc urcite by som nevahal a na advokata Jara by som sa rad obratil.
Gabriel Varmeda
Gabriel Varmeda2 years ago
(Translated by Google) Mr. Bernat is an expert and accommodating to the client. He was still open to communication. I can only say that I rate this company 10 points out of 10 and only recommend it to everyone who needs help. Thank you very much for your work and patience.

(Original)
Pán Bernat je odborník a ústretový pre klienta. Stále bol ochotný komunikácie. Ja môžem povedať len toľko, že túto spoločnosť ohodnocujem 10 bodov z 10 a len odporučiť všetkým čo budú potrebovať pomoc. Ďakujem pekne za Vašu prácu a trpezlivosti.
Stani Cherub
Stani Cherub2 years ago
(Translated by Google) Mr. Jaro Bernat, as a representative of Slovaks, was a professional but also a friend at Osborne's Solicitors. At any time, he explained all the legal jargon, which made the situation much easier to understand. Especially in the difficult times of Covid -19, Jaroslav was more than a consultant. He spent many hours with me by phone not only about my case. Equally important, his colleague, who directly represented me, was available when I needed her opinion or advice. After successfully completing my case, I would without hesitation recommend it to anyone who would need help in the event of an accident in the UK.

(Original)
Pán Jaro Bernat ako zástupca Slovákov, v spoločnosti Osborne's Solicitors bol profesionál ale aj priateľ . Kedykoľvek vysvetlil všetok právny žargón a vďaka tomu bolo situácii oveľa ľahšie porozumieť. Najmä v ťažkej dobe Covid -19 bol Jaroslav viac ako poradcom. Strávil so mnou veľa hodín telefonickými konzultáciami nielen o mojom prípade. Rovnako dôležité je, že aj jeho kolegyňa, ktorá ma priamo zastupovala bola prístupná keď som potrebovala jej názor alebo radu. Po úspešnom ukončení môjho prípadu by som ju bez váhania odporučila každému, kto by potreboval pomoc v prípade úrazu V UK.
Slavomir German
Slavomir German2 years ago
(Translated by Google) I was very satisfied with Mr. Bernat, I would definitely recommend the company. He was very helpful, had a professional approach and at the same time gave me the feeling that he also fulfills the role of a friend, which you need right at that moment when you are solving a difficult case.

(Original)
Bol som velmi spokojny s panom Bernatom, urcite by som firmu odporucil. Bol velmi napomocny, mal profesionalny pristup a zaroven mi dal pocit, ze plni aj ulohu priatela, ktoreho prave v tej chvili potrebujete ked riesite narocny pripad.
Viera Dzvonikova
Viera Dzvonikova2 years ago
(Translated by Google) The lawyer had a helpful, professional approach in solving the case. The difference in the solution in the UK was consulted and explained. The case was resolved as expected. Thank you and I recommend this law firm.

(Original)
Advokát mal nápomocný, profesionálny prístup pri riešení prípadu. Odlišnosť riešenia v UK bola konzultovaná, vysvetlená. Prípad bol poriešený podľa očakávania. Ďakujem a doporučujem túto advokátsku kanceláriu.
Recommended locations